PDA

Погледнете Целосната Верзија : HRT & TRT Форум


 1. Раст Хормонска Терапија
 2. Тест Нивоа
 3. "Правна" Опрема Сајтови
 4. Ве молиме, известете на мојот д-Р пропишани Тест. Enanthate
 5. Androgel
 6. Подобност за HRT
 7. Androgel.Im Импресиониран.
 8. AnaSCI Major Sponsor: SterileSyringes.com
 9. Правен БУРГАС заместителна терапија?
 10. Trt
 11. Колку Не TRT?
 12. What do you want to know?
 13. Тестостерон Терапија
 14. Хормонска Заместителна Терапија (HRT) – Дел 1
 15. Тестостерон Заместителна Терапија – зошто е толку контроверзен?
 16. Тестостерон Замена и Анаболни Стероиди – Дел 2
 17. Тестостерон Замена и Анаболни Стероиди – Дел 1
 18. Носната Тестостерон Спреј
 19. Safe way to come off hrt
 20. Тестирање крв - неопходност во AAS употреба - Дел 3
 21. Тестирање крв - неопходност во AAS употреба - Дел 2
 22. Тестирање крв - неопходност во AAS употреба - Дел 1
 23. Прашања во врска со лабораториски резултати и каде да одам од тука
 24. Лоцирање на Лекар за TRT
 25. HRT/TRT-основи (со Tulane Универзитетскиот Медицински Центар)
 26. Тестостерон Заместителна Терапија
 27. Low Testosterone
 28. Хормонска Заместителна Терапија (HRT)
 29. What is Andropause?
 30. Things That Damage Your Hormones
 31. Thyroid Basics
 32. Estradiol: Зошто Треба Да Се Грижи
 33. Finding a TRT Doctor
 34. Тест на крвта Резултати и Како да се Толкуваат ВОДИЧ
 35. Крв Работа Референца Се Движи
 36. Bloodwork: Што да се тестира за и кога
 37. TRT: Protocol for Injections
 38. Контроверзи на Тестостерон Заместителна Терапија (TRT)
 39. HRT Придобивките наспроти Ризиците кај Жените
 40. HRT Ризик Има Стабилна врз Основа на Ажурирани Преглед
 41. The Side Effects of Hormone Replacement Therapy
 42. Risks of Testosterone Replacement Therapy
 43. TRT, Функцијата на црниот Дроб & Метаболен Синдром
 44. HCG и Pregnenolone; Што треба да знаете
 45. Колку долго пред ефекти на TRT работа
 46. HRT Info (Part 3)
 47. HRT Info (Part 2)
 48. HRT Info (Part 1)
 49. Толкување на Слободниот Тестостерон, Естроген, и Вкупно Тестостерон Крвни Тестови
 50. Estradiol and Therapeutic Management: What you should know
 51. Сеопфатен Поглед на Лабораториски Тестови
 52. Хормонска Заместителна Терапија: Nebido
 53. A4M Бела Хартија на HRT
 54. Tefina, 'женска Виагра' што ја зголемува оргазми, во клиничко испитување
 55. Како да се откажат од вашиот нивоа толку ниско, како е можно?
 56. Administering a Successful TRT Protocol
 57. Transdermal Testosterone Profile
 58. Принципи на Хормонска Заместителна Терапија Дел 2 – Хормон Балансирање за Жени
 59. Introduction to Hormone Replacement Therapy Part 1 – Hormone Balancing for Men
 60. Планетата на Естроген: Хормонска Терапија, Тренинг и Исхрана
 61. Can I Avoid Polycythemia while on TRT?
 62. Помош со лековите за здраво срце и живот
 63. TRT Пропишани Циклус
 64. Need Anastrazole dosing help
 65. има некој тука се пропишани trt од кајзер?
 66. Пропишани со мојот Доктор
 67. Hrt , trt
 68. TRT Видови & Испорака Методи
 69. Тестостерон Заместителна Терапија
 70. Hrt
 71. Проф. д-р Serrano - Хидрати доза со HRT GH Употреба
 72. TRT со тест плус PRIMO......
 73. Рецепт Trt плус ниска доза трен
 74. Зглобовите.... Колаген
 75. Додавање masteron да trt
 76. За момците испишана за тест со осигурување не се плаќа..
 77. БУРГАС Терапија
 78. Помош со Крвта
 79. Крв работа постот
 80. trt w јарболот, или primo, или трен:
 81. Висок RB мобилен count
 82. deca за време на trt
 83. Latera vastus болка по инјектирање
 84. Тест на крвта резултати - пост - земајќи ништо
 85. ендо
 86. треба некои предлози
 87. Треба совет
 88. Препорачуваат Клиника или Услуги
 89. Зошто не Docs пропишува Aromasin?
 90. diindolylmethane (СОНЦЕТО) не работи
 91. Тест на крвта резултати..
 92. Момци на проф. д-Р Пропишани TRT
 93. Нови TRT и љубопитни за PIP
 94. нема подобрување, но
 95. Doc ме стави на 100/недела.
 96. TRT и clomid?
 97. TRT и Gyno
 98. Треба некаква помош, не либидото
 99. TRT и Бременоста помош!
 100. Да ми помогне со нешто
 101. Во потрага по предлози од најдобрите момци околу
 102. Ви се потребни совети од искусни бургас
 103. BodyLogicMD
 104. Треба совет
 105. Си дозволат TRT скрипта w/излез осигурување...
 106. Продолжи TRT доза но додадете тест проп експлозијата
 107. ПОМОШ!! Лабораториите во! WTF!!!
 108. помош со мојот trt
 109. Што мислите за оваа TRT протокол?
 110. Upping мојата доза
 111. ФДУ Панел Грбот Ограничување Тест
 112. Треба да им се помогне со HCG доза calcs
 113. Намалување на БУРГАС нивоа
 114. Рецепт Тестостерон Рок На Траење?
 115. trt северна дакота
 116. Треба совет
 117. Мојот TRT искуство досега
 118. ФДУ Панел Изгледа Да се Ограничи TRT
 119. Прв пат TRT - можете да видиш што мојот д-р. ми даде?
 120. Јас треба да се промени за моето ?
 121. Trt и велосипедизам
 122. Грутка во градите
 123. Најдобри опции за TRT, ве молиме
 124. вид на нови TRT
 125. Дали треба Aromatase Инхибитор за едноставни TRT?
 126. Дејвид Синклер - Блиску До Обратен Стареење
 127. 27g 1/2" Syringes are kicking my @ss...
 128. Мислам дека ова е автопат грабеж
 129. Женски на TRT прашање
 130. Преглед Не Наоѓа Докази на Тестостерон Штета
 131. Столетните Мажи, Здравје и се населува на платежна наводите
 132. симптоми на низок т
 133. AAARG, толку фрустрирани со TRT
 134. На опрема. Лекарите термин доаѓа
 135. Циклус совети за 46yr стариот машки со Ниска Т
 136. ниска т започна тест-в
 137. ниска т започна тест-в
 138. Во потрага за некои одговори TRT Јужна Џерси
 139. Либидото прашањето прашање
 140. TRT, која Тестостерон естер?
 141. Конечно доби скрипта
 142. што е следно?
 143. Тест на крвта се во
 144. Нова студија на trt замена
 145. TRT Тест В од вашиот phamacy, супер евтини Можеби помалку од copay.
 146. aromason прашања
 147. Ед
 148. Sweet spot dosage for TRT
 149. trt прашање.
 150. тест опсег
 151. Неколку прашања
 152. Обидувајќи се нешто ново
 153. Enclomiphene или clomid.
 154. на пелети имплант
 155. Ми помогне да дознаам ова?
 156. ЦЕЛ ЖИВОТ TRT ЛОШО ЗА СРЦЕТО? да или не?
 157. Кукавица Doc ме зеде за исклучување TRT
 158. Лабораториски време!
 159. Може да се обидете да предизвика SVT (СУПРА VENTRICULAR TACHYCARDIA?)
 160. Bloodwork Следење На Стан
 161. ending PCT to start TRT
 162. noveldex script
 163. TRT Dr Prescribing Other Substances?
 164. ? blood test results ?
 165. What is your "Training" age?
 166. How to get back in shape!
 167. Difference between subq and intermuscular for TRT?
 168. Building Natural Test levels
 169. What tests should I order?
 170. Does TRT affect your blasts?
 171. Is high free testosterone bad?
 172. HGH blood serum testing protocol?
 173. Complications after 2 years of TRT
 174. which of these tests need top be in FASTED state?
 175. Blood work 12/10
 176. TRT after 3 weeks
 177. Blood Test Results
 178. TRT plus extra
 179. Possible HRT
 180. They still prescribe oxandrolone??!!! Outrageous price
 181. САД trt 10cc ампули?
 182. Testosterone Testing
 183. Online TRT?
 184. High Prolactin Levels
 185. Крстарење 500 mg на Тест E
 186. Велосипедизам стероиди vs trt дозирање година околу
 187. Re: Northeast Ohio TRT Doc?
 188. Pressure near Taint
 189. Highest doses for an AI while on TRT
 190. adding primo to trt, effect on bloodwork
 191. Decriminalizing Testosterone
 192. Input on Bloods
 193. Low testosterone and kidney disease
 194. Ran a HIGHER than TRT dose. How do these numbers look?
 195. TRT questions
 196. Anavar with TRT
 197. SubQ with T400
 198. Холестерол
 199. Прв Пат Земање На Стероиди, Помош
 200. TRT protocol
 201. Self Prescribed TRT painful...??
 202. Tren with TRT?
 203. Female HRT