AnaSCI - Fitness Evolved

Buy Needles and Syringes with NO PRESCRIPTION   Synthetek Muscle Building And Fat Loss Products   Cheap Pure Supplements

©СИТЕ СОДРЖИНИ НА ОВОЈ ВЕБ-САЈТ СЕ ЗАШТИТЕНИ СО АВТОРСКИ ПРАВА И НЕ МОЖАТ ДА БИДАТ КОПИРАНИ БЕЗ СОГЛАСНОСТ ОД АДМИНИСТРАТОРИТЕ 2003-2020

   
   
   
   
Largest Selection of Bodybuilding Products   Largest Selection of Bodybuilding Products   Largest Selection of Bodybuilding Products


Корисникот КП Најчесто поставувани ПРАШАЊА Листа На Членови Календар Нови Мислења Брзи Врски Одјавите

AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved


        
        
        
        

Автоматски Преводи (Напојува со Yandex):
Albanian Belarusian Catalan Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back  Анаболни Стероиди Дискусија и боди билдинг Форум > Најчесто поставувани ПРАШАЊА

Смешковците
'Смешковците' се мали графички слики кои може да се користи за да се пренесе на емоции и чувства. Ако сте го користеле е-мејл или интернет разговор, најверојатно сте запознаени со смешковци концепт. Одредени стандардни жици, автоматски се претвораат во смешковците. Обидете извртување на главата на едната страна, ако не 'get' смешковците; со помош на малку на имагинацијата треба да се открие лицето на некои опис.

Ако сакате да се оневозможи смешковците во еден пост што ќе се направи, можете да изберете "Оневозможи Смешковците' опција кога ги објавувате. Ова е особено корисно ако се објавување на програмски код и не сакате ;) се конвертира во смешковци лице!

Стандард Смешко е
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:banghead: Banghead Banghead
:( Frown Намуртено
:delete (бриши): Delete Избриши
:) Smilie Смешковци
:спам: Spam Спам
:збунет: Confused Збунет
:headbang: Headbang Headbang
:eek: EEK! EEK!
:naughty1: Naughty Непослушен
:mad: Mad Луд
:yeahthat: Yeahthat Yeahthat
:rolleyes: Roll Eyes (Sarcastic) Се Тркалаат Очи (Саркастична)
:welcome: Welcome Добредојде
:cool: Cool Кул
:снајперистот: Sniper Снајперист
:p Stick Out Tongue Штрчат Јазик
:пушењето: Smoking Пушењето
;) Wink Намигнување
:love1: Love Љубов
:D: D Big Grin Голема Насмевка
:сијалица: Lightbulb Сијалица
:o Embarrassment Срам
Smilies2
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:sAng_argue: SAng Argue Пееше Се Расправаат
:sFi_slapface: SFi Slapface SFi Slapface
:sLo_BigBearHug: SLo BigBearHug SLo BigBearHug
:sSig_threadhijacked SSig Threadhijacked SSig Threadhijacked
:sFi_hammers: SFi Hammers SFi Чекани
:sFun_TVtrouble: SFun TVtrouble SFun TVtrouble
:sSig_jk: SSig Jk SSig Џ.к.
:sEm_blush8: SEm Blush8 Мерење Blush8
:sFun_hockey: SFun Hockey SFun Хокеј
:sSig_bewarespam: SSig Bewarespam SSig Bewarespam
:sFi_punchingbag: SFi Punchingbag SFi Punchingbag
:sHa_yes2: SHa Yes2 Ша Yes2
:sSig_thankyou: SSig Thankyou SSig Ти Благодарам
:sFi_fightingvehicle SFi Fightingvehicle SFi Fightingvehicle
:sFun_tease2: SFun Tease2 SFun Tease2
:sSig_iagree: SSig Iagree SSig Iagree
:sCo_uhm: SCo Uhm SCo Uhm
:sFun_hailtheking: SFun Hailtheking SFun Hailtheking
:sSig_banzor: SSig Banzor SSig Banzor
:sFi_punch: SFi Punch SFi Удар
:sHa_woot: SHa Woot Ша Woot
:sSig_sup: SSig Sup SSig Вечерам
:sFi_fencing: SFi Fencing SFi Мечување
:sFun_seehearspeakno SFun Seehearspeaknoevil SFun Seehearspeaknoevil
:sSig_hi: SSig Hi SSig Здраво
:sCo_hmmthink: SCo Hmmthink SCo Hmmthink
:sFun_hailbig: SFun Hailbig SFun Hailbig
:sSig_banned2: SSig Banned2 SSig Banned2
:sFi_pistols2: SFi Pistols2 SFi Pistols2
:sHa_wave4: SHa Wave4 Ша Wave4
:sSig_rofl: SSig Rofl SSig Rofl
:sFi_dualpistols: SFi Dualpistols SFi Dualpistols
:sFun_robot: SFun Robot SFun Робот
:sSig_hater: SSig Hater SSig Hater
:sCh_copcar: SCh Copcar SCh Copcar
:sFun_duh2: SFun Duh2 SFun Duh2
:sSig_ban: SSig Ban SSig Забрана
:sFi_outgunned: SFi Outgunned SFi Outgunned
:sHa_thumbsup3: SHa Thumbsup3 Ша Thumbsup3
:sSig_owned: SSig Owned SSig Сопственост
:sFi_chucks2: SFi Chucks2 SFi Chucks2
:sFun_ridinghorse: SFun Ridinghorse SFun Ridinghorse
:sSig_goodjob2: SSig Goodjob2 SSig Goodjob2
:sSp_clangrats: SSp Clangrats SSp Clangrats
:sAng_talktothehand: SAng Talktothehand Пееше Talktothehand
:sFun_blahblahbig: SFun Blahblahbig SFun Blahblahbig
:sSic_vomitbuddy: SSic Vomitbuddy SSic Vomitbuddy
:sFi_machinegunsdual SFi Machinegunsdual SFi Machinegunsdual
:sHa_thumb5: SHa Thumb5 Ша Thumb5
:sSig_number1: SSig Number1 SSig Number1
:sFi_chucks: SFi Chucks SFi Chucks
:sFun_Office: SFun Office SFun Канцеларија
:sSig_goodjob: SSig Goodjob SSig Goodjob
:sSig_youtheman: SSig Youtheman SSig Youtheman
:sAng_scream: SAng Scream Пееше Крик
:sFi_yeeha: SFi Yeeha SFi Yeeha
:sSic_stretcher: SSic Stretcher SSic Носила
:sFi_machinegunnest: SFi Machinegunnest SFi Machinegunnest
:sHa_thumb2: SHa Thumb2 Ша Thumb2
:sSig_Muahaha: SSig Muahaha SSig Muahaha
:sFi_boxingmatch: SFi Boxingmatch SFi Boxingmatch
:sFun_Nahnahnabig: SFun Nahnahnabig SFun Nahnahnabig
:sSig_eeeek: SSig Eeeek SSig Eeeek
:sSig_yeahright: SSig Yeahright SSig Yeahright
:sAng_explosive: SAng Explosive Пееше Експлозивна
:sFi_wwe: SFi Wwe SFi Wwe
:sSic_gimpy: SSic Gimpy SSic Gimpy
:sFi_machinegun2: SFi Machinegun2 SFi Machinegun2
:sHa_shakeshout: SHa Shakeshout Ша Shakeshout
:sSig_mail: SSig Mail SSig Mail
:sFi_boink3: SFi Boink3 SFi Boink3
:sFun_mischieviousbi SFun Mischieviousbig SFun Mischieviousbig
:sSig_DOH: SSig DOH SSig DOH
:sSig_woohoo2: SSig Woohoo2 SSig Woohoo2
:sAng_compy: SAng Compy Пееше Compy
:sFi_vikingax: SFi Vikingax SFi Vikingax
:sSa_cry4: SSa Cry4 SSa Cry4
:sFi_machinegun: SFi Machinegun SFi Machinegun
:sHa_lolbig2: SHa Lolbig2 Ша Lolbig2
:sSig_lol3: SSig Lol3 SSig Lol3
:sFi_BlueFlag: SFi BlueFlag SFi BlueFlag
:sFun_karate: SFun Karate SFun Карате
:sSig_cool2: SSig Cool2 SSig Cool2
:sAng_banghead2: SAng Banghead2 Пееше Banghead2
:sFi_tomcat: SFi Tomcat SFi Tomcat
:Smilies_Angry_RantB Smilies Angry RantBig Смешковците Лути RantBig
:sSig_welcometoourcl SSig Welcometoourclan SSig Welcometoourclan
:sFi_machine3: SFi Machine3 SFi Machine3
:sHa_grouphug3: SHa Grouphug3 Ша Grouphug3
:sSig_lol: SSig Lol SSig Lol
:sFi_annihilate: SFi Annihilate SFi Разнебитување
:sFun_jail: SFun Jail SFun Затвор
:sSig_conspiracy: SSig Conspiracy SSig Заговор
:sAng_badmood: SAng Badmood Пееше Badmood
:sFi_slapfight: SFi Slapfight SFi Slapfight
:Smilies_Angry_Angry Smilies Angry Angrybig Смешковците Лути Angrybig
:sSig_welcome5: SSig Welcome5 SSig Welcome5
:sFi_knight3: SFi Knight3 SFi Knight3
:sFun_zipit: SFun Zipit SFun Zipit
:sSig_Kewlpics: SSig Kewlpics SSig Kewlpics
:sEm_oops2: SEm Oops2 Мерење Oops2
:sFun_hypnotize: SFun Hypnotize SFun Хипнотизирам
:sSig_busted: SSig Busted SSig Разби
Smilies3
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:прославувањето на: Celebrating Прославувањето
:shithitthefan: Shithitthefan Shithitthefan
:drunks: Drunks Drunks
:shooting1: Shooting1 Shooting1
:goodnews: Goodnews Goodnews
:thumbdown: Thumbdown Thumbdown
:поплака: Grumble Поплака
:thumbsup: Thumbsup Thumbsup
:gunfighter: Gunfighter Gunfighter
:НИ морски: US Marine НИ Морски
:insertevillaughhere Insertevillaughhere Insertevillaughhere
:victory1: Victory1 Victory1
:мускулите: Muscles Мускулите
:wtf: Wtf Wtf
:3some: 3some 3some
:ново: New Нови
:тепање: Beating Победувајќи
:психо: Psycho Психо
:bj: Bj Bj
:rockmusic: Rockmusic Rockmusic
:прослават: Celebrate Прослават
:втората: Second Второ
Акција
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:акција-smiley-064: Action Smiley 064 Акција Смајли 064
:акција-smiley-030: Action Smiley 030 Акција Смајли 030
:акција-smiley-062: Action Smiley 062 Акција Смајли 062
:акција-smiley-060: Action Smiley 060 Акција Смајли 060
:акција-smiley-055: Action Smiley 055 Акција Смајли 055
:акција-smiley-054: Action Smiley 054 Акција Смајли 054
:акција-smiley-045: Action Smiley 045 Акција Смајли 045
:акција-smiley-044: Action Smiley 044 Акција Смајли 044
:акција-smiley-043: Action Smiley 043 Акција Смајли 043
:акција-smiley-041: Action Smiley 041 Акција Смајли 041
:акција-smiley-036: Action Smiley 036 Акција Смајли 036
:акција-smiley-070: Action Smiley 070 Акција Смајли 070
:акција-smiley-033: Action Smiley 033 Акција Смајли 033
ѓаволи
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:ѓаволот-smiley-031: Devil Smiley 031 Ѓаволот Смајли 031
:ѓаволот-smiley-029: Devil Smiley 029 Ѓаволот Смајли 029
:ѓаволот-smiley-027: Devil Smiley 027 Ѓаволот Смајли 027
:ѓаволот-smiley-026: Devil Smiley 026 Ѓаволот Смајли 026
:ѓаволот-smiley-023: Devil Smiley 023 Ѓаволот Смајли 023
:ѓаволот-smiley-017: Devil Smiley 017 Ѓаволот Смајли 017
:ѓаволот-smiley-010: Devil Smiley 010 Ѓаволот Смајли 010
:ѓаволот-smiley-005: Devil Smiley 005 Ѓаволот Смајли 005
:ѓаволот-smiley-002: Devil Smiley 002 Ѓаволот Смајли 002
:ѓаволот-smiley-034: Devil Smiley 034 Ѓаволот Смајли 034
:ѓаволот-smiley-033: Devil Smiley 033 Ѓаволот Смајли 033
Ангели
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:ангел-smiley-026: Angel Smiley 026 Ангел Смајли 026
:ангел-smiley-021: Angel Smiley 021 Ангел Смајли 021
:ангел-smiley-015: Angel Smiley 015 Ангел Смајли 015
:ангел-smiley-010: Angel Smiley 010 Ангел Смајли 010
:ангел-smiley-008: Angel Smiley 008 Ангел Смајли 008
:ангел-smiley-007: Angel Smiley 007 Ангел Смајли 007
:ангел-smiley-006: Angel Smiley 006 Ангел Смајли 006
:ангел-smiley-004: Angel Smiley 004 Ангел Смајли 004
:ангел-smiley-002: Angel Smiley 002 Ангел Смајли 002
:ангел-smiley-001: Angel Smiley 001 Ангел Смајли 001
:ангел-smiley-028: Angel Smiley 028 Ангел Смајли 028
храна
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:храна-smiley-021: Food Smiley 021 Храна Смајли 021
:храна-smiley-009: Food Smiley 009 Храна Смајли 009
:храна-smiley-020: Food Smiley 020 Храна Смајли 020
:храна-smiley-008: Food Smiley 008 Храна Смајли 008
:храна-smiley-019: Food Smiley 019 Храна Смајли 019
:храна-smiley-007: Food Smiley 007 Храна Смајли 007
:храна-smiley-017: Food Smiley 017 Храна Смајли 017
:храна-smiley-006: Food Smiley 006 Храна Смајли 006
:храна-smiley-016: Food Smiley 016 Храна Смајли 016
:храна-smiley-005: Food Smiley 005 Храна Смајли 005
:храна-smiley-015: Food Smiley 015 Храна Смајли 015
:храна-smiley-004: Food Smiley 004 Храна Смајли 004
:храна-smiley-014: Food Smiley 014 Храна Смајли 014
:храна-smiley-003: Food Smiley 003 Храна Смајли 003
:храна-smiley-013: Food Smiley 013 Храна Смајли 013
:храна-smiley-002: Food Smiley 002 Храна Смајли 002
:храна-smiley-024: Food Smiley 024 Храна Смајли 024
:храна-smiley-012: Food Smiley 012 Храна Смајли 012
:храна-smiley-001: Food Smiley 001 Храна Смајли 001
:храна-smiley-023: Food Smiley 023 Храна Смајли 023
:храна-smiley-011: Food Smiley 011 Храна Смајли 011
:храна-smiley-022: Food Smiley 022 Храна Смајли 022
:храна-smiley-010: Food Smiley 010 Храна Смајли 010
спорт
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:спорт-smiley-022: Sport Smiley 022 Спорт Смајли 022
:спорт-smiley-020: Sport Smiley 020 Спорт Смајли 020
:спорт-smiley-019: Sport Smiley 019 Спорт Смајли 019
:спорт-smiley-009: Sport Smiley 009 Спорт Смајли 009
:спорт-smiley-005: Sport Smiley 005 Спорт Смајли 005
:спорт-smiley-003: Sport Smiley 003 Спорт Смајли 003
:спорт-smiley-002: Sport Smiley 002 Спорт Смајли 002
:спорт-smiley-026: Sport Smiley 026 Спорт Смајли 026
starwars
Што да Вид Што Резултира Графички Значење
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 019 Star Wars Смајли 019
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 008 Star Wars Смајли 008
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 029 Star Wars Смајли 029
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 018 Star Wars Смајли 018
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 007 Star Wars Смајли 007
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 028 Star Wars Смајли 028
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 017 Star Wars Смајли 017
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 006 Star Wars Смајли 006
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 027 Star Wars Смајли 027
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 016 Star Wars Смајли 016
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 005 Star Wars Смајли 005
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 026 Star Wars Смајли 026
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 015 Star Wars Смајли 015
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 004 Star Wars Смајли 004
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 025 Star Wars Смајли 025
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 014 Star Wars Смајли 014
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 003 Star Wars Смајли 003
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 024 Star Wars Смајли 024
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 013 Star Wars Смајли 013
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 002 Star Wars Смајли 002
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 023 Star Wars Смајли 023
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 012 Star Wars Смајли 012
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 001 Star Wars Смајли 001
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 022 Star Wars Смајли 022
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 011 Star Wars Смајли 011
:star-wars-smiley-03 Star Wars Smiley 034 Star Wars Смајли 034
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 021 Star Wars Смајли 021
:star-wars-smiley-01 Star Wars Smiley 010 Star Wars Смајли 010
:star-wars-smiley-02 Star Wars Smiley 020 Star Wars Смајли 020
:star-wars-smiley-00 Star Wars Smiley 009 Star Wars Смајли 009

Часовите се според зоната GMT -4. Времето сега е 05:44 AM.


Copyright © 2003-2020 AnaSCI.org. Сите права се задржани.