View Post Të Vetme
Enanthate Testosterone
Old
  (#1)
Elvia1023
AnaSCI AAP / Dhuruar Anëtar
 
Elvia1023's Avatar
 
Online
Posts: 5,325
Bashkohet Me Datë: Oct 2007
Testosterone enanthate - 05-14-2008, 03:37 PM

This might sound like a silly question but is the active life of test e 14-16 days? The reason I say that is because I always thought it was and if you go on numerous sites it says 14-16, 15 etc etc. But I have recently read on a few sites it's active life is 8 days so much shorter than cypionate and test blends. Can someone in the know clear this up for me. Because if it is 8 days that looks appealing for my next cycle that is likely to be fairly short but for bulking. Thanks


Përdorni kodin "ELVIA5" to get 5% OFF your next ProfessionalMuscleStore.com mënyrë!
Përdorni kodin ELVIA1023 për të marrë 5% off tuaj të ardhshëm Synthetek Qëllim.
Për një kohë të kufizuar vetëm në qoftë se kërkesa juaj është $300 ose më e madhe, ata e hedhin në një produkt të vetëm sipas zgjedhjes SUAJ absolutisht FALAS.


GENOTEC REP
Më e mirë dhe më e lirë AAS në dispozicion. PD mua për një listë ose në qoftë se ju keni ndonjë pyetje.


   
Reply With Quote