AnaSCI - Fitness Evolved

Buy Needles and Syringes with NO PRESCRIPTION   Synthetek Muscle Building And Fat Loss Products   Cheap Pure Supplements

©ALL CONTENT OF THIS WEBSITE IS COPYRIGHTED AND CANNOT BE REPRODUCED WITHOUT THE ADMINISTRATORS CONSENT 2003-2019

   
  Synthetek Syntherol  
   
   
   
Largest Selection of Bodybuilding Products   Largest Selection of Bodybuilding Products   Largest Selection of Bodybuilding Products


Kullanıcı CP SSS Üye Listesi Takvim Yeni Mesaj Hızlı Bağlantılar Çıkış Yap

AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved  AnaSCI Fitness Evolved


        
        
        
        
        

Otomatik Çevirileri (Powered by Sorgular):
Albanian Belarusian Catalan Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Anabolik Steroidler Tartışma ve Vücut geliştirme Forumu > Anabolic Science Section > Anabolic Science Forum

Reply
 
Konu Araçları Görüntü Modları
3 kan Testleri - AAS kullanımı Bir zorunluluk - Bölüm
Old
  (#1)
PRIDE
AnaSCİ VETERİNER / Bağış Üyesi
 
PRIDE's Avatar
 
Çevrimdışı
Mesaj: 2.200
Üyelik Tarihi: Nis 2009
3 kan Testleri - AAS kullanımı Bir zorunluluk - Bölüm - 23 01-08-2013, 01:

Bilirubin

Bilirubin karaciğerde oluşan safra, birçok elemanlarından birisidir. Bilirubin düzeylerinde artış karaciğer stres veya hasar/iltihap belirtisi olabilir. Bilirubin arttıran ilaçlar (17-AA) oral anabolik steroidler, antibiyotikler, diüretikler, morfin, kodein, doğum kontrol hapları, vb. Seviyelerini azaltabilir ilaçlar barbitüratlar ve kafein vardır. İlaç dışı kaynaklı daha yüksek düzeyde safra taşları bazı ilaçlar, hepatit, sepsis, orak hücreli anemi, siroz, vb, yaygın karaciğer metastazı ve histiositoz işaret edebilir.

Normal aralığı:

Yetişkin için toplam Bilirubin
0.3-1.0 mg/dl

Alkalen Fosfataz

Bu enzim bu nedenle karaciğer stres veya hasar göstergesi olarak kullanıldığı için çok karaciğerde yüksek konsantrasyonlarda bulundu. Daha yüksek düzeyde siroz, karaciğer tümörü, gebelik kök, kırık, büyüyen çocukların normal kemik ve romatoid artrit iyileşme olabilir. Azalmış seviyeleri hipotiroidi, yetersiz beslenme, anemi, iskorbüt (C vitamini eksikliği) ve aşırı B vitamini alımından kaynaklanıyor olabilir. Bir yan not olarak, antibiyotiklerin enzim seviyelerinde bir artışa neden olabilir.

Normal aralığı:

Hemen akla yıllar
30-200 U/L

Yetişkin
30-120 U/L

Pt. 3

AST (Aspartat Aminotransferaz, daha önce çocuk sahibi olduysanız olarak da bilinir)

Bu ancak karaciğerde hasar veya stres olup olmadığını belirlemek için kullanılan bir enzimdir. Ayrıca kalp hastalığı gibi bir olasılık olup olmadığını görmek için kullanılabilir, ama bu doğru değil. Karaciğer hasarlı ya da iltihaplı olduğunda, AST düzeyleri (20 kez normal değer) çok yüksek bir seviyeye yükselebilir. AST (karaciğer), belirli bir organın hücreleri konak hücre parçalanır ve ölür ne zaman taburcu olur. AST sonra kan dolaşımını ve bir yükselme görülebilir girer. Daha yüksek düzeyde kalp hastalığına işaret edebilir, karaciğer hastalığı, Kas hastalığı ya da yaralanma yanı sıra sıcak çarpması. Azalmış seviyeleri akut böbrek hastalığı, beriberi, diyabetik ketoasidoz, gebelik ve böbrek diyaliz işaret edebilir.

Normal aralığı:

Yetişkin
0-35 U/L (Kadın çok daha düşük seviyelerde olabilir)

ALT (Alanin Aminotransferaz, daha önce ÇOKLU olarak da bilinir)

Bu henüz yüksek düzeyde karaciğer içinde bulunan bir enzimdir. Karaciğer yaralanma veya hastalık ALT seviyelerinde bir artışa neden olur. Az miktarda iskelet kası bulunur çünkü, kaynaklı artış eğitim bir ağırlık olabilir unutmayın gerekir . Ağırlık eğitim Kas doku hasarına neden olur ve böylece biraz bu düzeylerini yükseltmek, karaciğer hastalığı için yanlış bir gösterge vermek olabilir. Yine de, çoğunlukla, oldukça doğru bir tanı aracı. Daha yüksek düzeyde hepatit (training) çizgili kas, hepatik nekroz, hepatit, histiositoz, karaciğer tümörü, hepatotoxic ilaçlar, ve sarılık gibi ciddi yanıklar, travma, miyokard infarktüsü, mononükleoz, ve şok belirtisi olabilir.

Normal aralığı:

Yetişkin
4-36 U/L

Fonksiyonu Endokrin

(Serbest ve Toplam)testosteron

Bu tabii ki bu derginin adı gibi son derece aşina olması gerektiğini hormondur. Her neyse, sadece bazı arka plan bilgi olarak, bir erkeğin bedeninde dolaşan Testosteronun %95'i testislerde bulunan Leydig hücreleri tarafından oluşturulur. Kadınlar aynı zamanda vücutta Testosteron küçük bir miktar var. (Sirkte gördüğünüz, ya da Chris Shugart ile etrafta sakallı bayanlar için hesap biraz daha Diğerleri.) Bu yumurtalıklar ve (çoğunluğu androstenedion böbreküstü dönüşüm 17-beta EDİLDİ Testosteron ile yapılan) böbreküstü bezi tarafından salgılanan Testosteron çok az miktarda.

Nomal aralığı, total Testosteron:

Erkek

14 yaş
<1200 ng/dl

15-16 yaş
100-1200 ng/dl

17-18 yaş
300-1200 ng/dl

19-40 yaş
300-950 ng/dl

Üzerinden 40
240-950 ng/dl

Kadın

17-18 yaş
20-120 ng/dl

18 yaşından
20-80 ng/dl

Normal aralığı, serbest Testosteron:

Erkek
50-210 pg/ml

(Lüteinleyici Hormon)LH

SOL ön hipofiz bezi tarafından salgılanan ve leydig hücreleri Testosteron üretmeye sinyal sorumlu olan bir glikoprotein. LH ölçümü (düşük Testosteron) hypogonadic bir devlet yüksek veya normal LH değerleri veya (ikincil) yeterli değil LH salgılayan hipofiz bezi olsun (birincil) rağmen, duyarlı olmak değil testislerin neden olup olmadığını belirlenmesi açısından çok yararlı olabilir. LH salgılayan (lüteinleyici hormon salgılayan hormon) RH — de suçlu gibi belki de hipotalamus ve hipofiz olabilir elbette, hipotalamus.

Eğer LH duyarlı olmamak testislerin bir durum varsa, o zaman klomifen ve hCG gibi şeyler gerçekten yardımcı olmaz. Sorun ikincil ise, ilaç tedavisi ile iyileşme daha iyi bir şans var. Daha yüksek düzeyde hipogonadizm, erken ergenlik, hipofiz adenomu işaret edebilir. Azalmış seviyeleri hipofiz yetmezliği, hipotalamik başarısızlık, stres ve beslenme bozukluğu belirtisi olabilir.

Normal aralıkları:

Yetişkin Erkek
1.24-12 IU/L

Yetişkin Kadın
IU/L foliküler faz: 1.68-15
Yumurtlama evresi: 21.9-56.6 IU/L
Faz uzunluğu: 15 mm-16,3 IU/L
Postmenopozal: 14.2-52.3 IU/L

Estradiol

Bu östrojen en güçlü olmak, tüm su tutma, yağ dokusu, jinekomasti hipertrofisi gibi, ve belki hatta prostat hipertrofisi ve tümörler şeyler için sorumlu olabilir farkında olduğunuza eminim. Bir erkek olarak yukarıdaki nedenlerden dolayı kontrol bu hormonun seviyesi çok önemli. Ayrıca, endojen Testosteron üretimini bastırır negatif geri besleme döngüsü sorumlu olan birincil östrojen. Eğer estradiol seviyeniz oldukça yüksek olup da yükselmesi devam ederse olacağına iddiaya girerim.

Artan östradiol düzeyleri testis tümörü, adrenal tümör, karaciğer sirozu, karaciğer nekrozu, hipertiroid, vb işaret edebilir.

Normal aralıkları:

Yetişkin Erkek
10-50 pg/ml

Yetişkin Kadın
Foliküler faz: 20-350 pg/ml
Midcycle peak: 150-750 pg/ml
Bırakır. aşama: 30-450 pg/ml
Postmenopozal: 20 pg/ml veya daha az

(T3, Total T4 ve Serbest, TSH

T3 (T3)

T3 is the more metabolically active hormone out of T4 and T3. When levels are below normal it's generally safe to assume that the individual is suffering from hypothyroidism. Drugs that may increase T3 levels include estrogen and oral contraceptives. Drugs that may decrease T3 levels include anabolic steroids/androgens as well as propanolol (a beta adrenergic blocker) and high dosages of salicylates. Increased levels can be indicative of Graves disease, acute thyroiditis, pregnancy, hepatitis, etc. Decreased levels can be indicative of hypothyroidism, protein malnutrition, kidney failure, Cushing's syndrome, cirrhosis, and liver diseases.

Normal aralıkları:

16-20 yaşında
80-210 ng/dl

20-50 yıl
75-220 ng/dl ya da 1.2-3.4 nmol/L

50
40-180 ng/dl 0.6-2.8 nmol/L

T4 (Tiroksin)

T4 is just another indicator of whether or not someone is in a hypo or hyperthyroid state. It too is rather reliable but free thyroxine levels should be assessed as well. Drugs that increase of decrease T3 will, in most cases, do the same with T4. Increased levels are indicative of the same things as T3 and a decrease can be indicative of protein depleted states, iodine insufficiency, kidney failure, Cushing's syndrome, and cirrhosis.

Normal aralıkları:

Yetişkin Erkek
4-12 ug/dl veya 51-154 nmol/L

Yetişkin Kadın
5-12 mg/dl veya 64-154 nmol/L

Serbest T4 ve TSH

T4 toplam miktar 1-5% aslında ücretsiz ve kullanışlı olduğu için, bu test hastanın tiroid durumu çok daha iyi bir göstergesi. Bir artış hipertiroidi bir durumu gösterir ve bir azalma görüldüğü bir durumu gösterir. Serbest T4 arttıran ilaçlar heparin, aspirin basamağında ve propanolol. Furosemid, metadon büyüklüğünü o ilaçlarla azaltmak. Artan ve azalan seviyeleri T4 ve T3 ile görülen aynı Olası hastalıklar ve durumları işaret etmektedir.

Normal aralıkları:

0.8-2.8 ng/dl veya 10-36 pmol/L

(Tiroid Uyarıcı Hormon)TSH

TSH seviyesini ölçmek eğer sorun tiroid kendisi veya hipofiz bezi ile bulunuyorsa belirlenmesi açısından çok yararlı olabilir. Eğer TSH düzeyleri yüksek ise, o zaman sadece bazı nedenlerden dolayı yanıt vermiyor tiroid bezi ama eğer TSH düzeyi düşük ise, bunun yanlış bir şey olduğunu hipotalamus veya hipofiz bezi. Sorun, travma, ya da bir hastada tümör, bazı tip olabilir.

TSH düzeyleri artırabilir ilaçlar lityum, potasyum iyodür ve TSH kendisi vardır. TSH azaltabilir ilaçlar aspirin, heparin, dopamin, T3, vb. Artan TSH tiroid, hipotiroidi ve kretinizm doğuştan göstergesidir. Düzeylerinde azalma (hipofiz disfonksiyonu) hipotiroidi, hipertiroidi, hipofiz hypofunction göstergesidir.

Normal aralıkları:

Yetişkin
10 uU/ml veya 10 mU/L

Bu testler nasıl yorumlanacağını bilmek, sağlık ve vücut geliştirme ve atletik ilerleme açısından çok değerli bir araç olabilir. Akıllıca yeni bilgi kullanın!


Kod kullanın GURUR bir sonraki kapalı %5 almak için Synthetek sipariş!
   
Reply With Quote
Reply

Konu Araçları
Görüntü Modları

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir yeni konu açmak
Sen olmayabilir sonrası yanıtlar
Sen olmayabilir yazı ekleri
Sen olmayabilir mesajlarınızı

BB kodu . Üzerinde
Smiley vardır Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu Kapalı

Forum Atlama


Tüm zamanlar GMT -4. Zamanı şimdi 11:24 PM.


Copyright © 2003-2019 AnaSCI.org. All rights reserved.